GASTRO UNIKA CAVIAR
Royal Belgian Caviar
GOLD
30g - 345 kr.
50g - 645 kr.

GOLD er enten baerii eller en krydsning mellem osietra og baerii. Rognen er typisk mellem 3 og 3,2 mm, og alderen på høsttidsputet er omkring 6-7 år. Farven varierer fra dyb mørkegrøn henover mørkegrå til sort. Smagen er let saltet, cremet og med indslag af hav samt en dejlig rund eftersmag.


PLATINUM
30g - 498 kr.
50g - 829 kr.

PLATINUM er en krydsning mellem osietra og baerii, som giver en pragtfuld flotstør og enestående rogn. Støren er på høsttidspunktet typisk 8-10 år og rognen op til3,5 mm. Farven varierer fra olivengrøn henover dyb mørkegrøn. Smagen er elegant cremet med indslag af nødder, mineral og en kompleks og bred eftersmag.


OSCIETRA
30g - 539 kr.
50g - 898 kr.

OSCIETRA - Den ægte russiske stør (Gueldenstaedtii), som har sin oprindelse fra Det Kaspiske Hav. Rognen er typisk ca. 3,4 mm og har på høsttidsputet en alder på 10-12 år. Farven varierer fra olivengrøn henover mørkegrøn til ravgylden. Smagen er fantastisk med indslag af nødder og æggeblomme, let saltet, cremet og fine mineralske toner med en lang eftersmag.

OM GASTRO UNIKA CAVIARSom en af de eneste leverandører i Europa leverer GASTROunika-Caviar en helt klingende ren caviar uden nogen former for tilsætningsstoffer. Caviaren pakkes direkte på farmen (ingen ompakning), og den ankommer til København helt frisk ved 0 grader celsius ca. 2 dage efter, den er høstet.

GASTROunika-Caviar leverer en af de absolut finete og mest sjældne caviar tilen lang række top-restauranter i Skandinavien. GASTROunika-Caviar leverer blandt andre, ovenstående typer caviar.

Caviaren er helt uden tilsætningsstoffer – kun 3,4 % salt, intet andet! Farmen avler og producerer selv fodret til sine støre - minutiøt sammensat, så den svarer tilden føde, som størene naturligt lever af i Det Kaspiske Hav.

Resultatet er en flot, lækker og cremet caviar – helt klingende ren med smag af friske nødder, æggeblomme, hav, god syre og let mineral, som afsluttes af en lang og dyb umamieftersmag.

Det er en stor glæde for os, at GASTROunika-Caviar har placeret sig helt i toppen af Børsens nylige blindsmagning af det allerbedste caviar, som fås i Danmark.


RUNGSTED HAVN
TORVEHALLERNE KBH
ROTUNDEN HELLERUP

  • 45 76 55 20
  • rungstedhavn@fiskerikajen.dk